logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US

FOLLOW US

RESERVATIONS + 1-444-123-459 BOOK NOW
Top

NOAM DAVID DUO (Israel)

 / NOAM DAVID DUO (Israel)

Noam David Duo

 

Noam David

Noam David (baterist și compozitor) este recunoscut pentru stilul său complex, creativ și poliritmic. Compozițiile sale au contribuit la scena muzicală din Israel, influențînd muzicienii din țara sa în a-și descoperi stilul personal. Colaborează de foarte tânăr cu nume mari, precum Avishai Cohen, Omri Mor, Eli Dejibri, Daniel Zamir și multi alții.

Lansat în martie anul acesta, albumul său “Alef Melody” conține compoziții originale și înregistrări alături de Avishai  Cohen (bass), Omri Mor (pian și claviaturi tradiționale) și Avri Borochov (bas).

Noam David Duo:

Musică și aranjament: Noam David

Noam David – Baterie și Vocal

Shai Bachar – Pian, Claviatură și Ableton

 

Shai Bachar

Shai Bachar este pianist și compozitor de formație clasică. Născut în creuzetul cultural al Ierusalimului, sound-ul său e decantat prin jazz, armonia orientului mijlociu și muzică electronică.

După încheierea studiilor la Academia de Muzică din Ierusalim, Bachar s-a mutat la New York în 1998, unde a produs, interpretat și creat alături de muzicieni din întreaga lume, precum MOWG (Korea), ISHTAR ALABINA (France), DUDU FISHER (Israel), OZ NOY (USA) și SAMUEL TORRES (Columbia). A interpretat pe scene celebre: Carnegie Hall, Lincoln Center, Merkin Concert Hall, Joe’s Pub (în New York), Broward Center (Florida), Boston’s Symphony Space, chiar și la Kremlin în Moscova.