Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US
Top

Kekko Fornarelli – Naked

 / Kekko Fornarelli – Naked

KEKKO FORNARELLI – NAKED (Italy) – [EN]

Kekko Fornarelli is an Italian pianist, composer, and producer. With 8 albums released and more than 400 concerts across 60 countries, Fornarelli has developed a peculiar and personal way to tell stories, express emotions and pain situations. 

18 years after the release of his first album, Kekko Fornarelli returns live in 2023 with a new album, NAKED. After a long and acclaimed international journey that led him from jazz to its electronic contaminations, to the crossover, up to the successful orchestral projects and the movie-soundtracks compositions of recent times, with Naked, released in April 2023, Kekko Fornarelli “undresses” to reunite with his essence, with his beloved piano and its purest dimension.

A journey that will retrace some of the most loved songs of his record production, up to the themes of his soundtracks, and new unmissable originals, interpreted in the deepest lyricism of his pianism. 

“I can’t stop listening: a fusion of Romantic classical music, modern jazz and 21st century dance rhythms, played with Italian brio from the heart. British players, take note.” – London Jazz Blog

NAKED (Lead track) on YouTube

KEKKO FORNARELLI – NAKED (Italia) – [RO]

Kekko Fornarelli este un pianist, compozitor și producător italian. Cu 8 albume lansate și peste 400 de concerte în 60 de țări, Fornarelli a dezvoltat un mod deosebit și personal de a spune povești, de a exprima emoții și situații dureroase. 

La 18 ani de la lansarea primului său album, Kekko Fornarelli revine live în 2023 cu un nou album, NAKED. După o lungă și aclamată călătorie internațională care l-a condus de la jazz la influențele sale electronice, la crossover, până la proiectele orchestrale de succes și compozițiile pentru coloane sonore de film din ultima vreme, cu Naked, Kekko Fornarelli se “dezbracă” pentru a se reîntâlni cu esența sa, cu pianul său iubit și cu dimensiunea sa cea mai pură.

O călătorie care ne va purta de la cele mai îndrăgite melodii din producția sa discografică, până la temele coloanelor sale sonore, și compoziții originale noi de neratat, interpretate în cel mai profund lirism, în același timp eclectic, dens, profund actual, dar puternic legat de rădăcinile sale mai clasice.

NAKED a fost lansat în aprilie 2023 (editat de Eskape și distribuit de Believe / IRD International) și va face obiectul unui turneu în toată lumea, produs de Eskape Music, în colaborare cu Puglia Sounds Tour Exports 2023.

“Nu mă pot opri din ascultat: o fuziune de muzică clasică romantică, jazz modern și ritmuri de dans din secolul XXI, interpretate cu brio italian din inimă. Jucători britanici, luați aminte.” – London Jazz Blog

NAKED (Lead track) pe YouTube

Get tickets here